Cautare

6986 de rezultate pentru "accident romanesti 23 08 2010" (5.31 secunde)
Inregistrarea marcilor si a produselor romanesti in Uniunea Europeana reprezinta un avantaj pentru antreprenorii romani. ... Dar care sunt de fapt avantajele inregistrarii marcilor romanesti in statele membre ale Uniunii Europene.
Senatul a adoptat Ordonanta de urgenta privind infiintarea, organizarea si functionarea Oficiului National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti, al carui rol este de a asigura promovarea in tara si in strainatate a produselor traditionale si care va avea sediul in Brasov.
Cu toate ca semnele unei diminuari a traficului pe canalele navigabile romanesti au aparut inca din luna martie 2009, in cursul lunii aprilie criza economica si-a facut simtita prezenta si in declinul accentuat al traficului pe canalele navigabile autohtone, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanta.
Strategia pe termen lung a Grupului Carrefour vizeaza dezvoltarea parteneriatelor cu producatorii romani, prin actiuni care incurajeaza consumul de produse romanesti, totul din dorinta de a sustine economia Romaniei!
Totodata, Secretariatul de Stat pentru Culte intelege sa sprijine cultele pe de o parte in rolul lor social, ca parteneri ai statului in consolidarea unei societati bazate pe solidaritate, pe participarea intregii comunitati la sustinerea persoanelor si familiilor aflate in situatie de vulnerabilitate, iar pe de alta parte in rolul lor cultural si spiritual, ca parte a traditiei istorice romanesti si factori esentiali ai identitatii nationale si comunitare.
Marc Aureliu al Tarii Romanesti, unul dintre cei mai culti domni ai nostri La 15 septembrie 1521, a incetat din viata Neagoe Basarab, domn al Tarii Romanesti (1512-1521), autor al cunoscutelor Invataturi ale bunului si credinciosului domn al Tarii Romanesti, Neagoe Basarab, catre fiul sau Theodosie voievod.
Eugen Simion, de a evalua periodic situatia cercetarii romanesti continua cu o noua dezbatere (3 decembrie a.c.).
Printre temele discutate s-au numarat situatia scolilor romanesti din regiune, posibilitatea deschiderii unei facultati pedagogice in limba romana la Cernauti, probleme legate de finantarea proiectelor de catre statul roman, posibilitatea organizarii unor cursuri de specializare pentru profesorii romani din regiune, simplificarea procedurii de introducere in Ucraina a a cartilor romanesti, precum si simplificarea procedurilor accesului la studii in Romania pentru tinerii romani din Ucraina.
In speta, fiind plecat in data de 1 decembrie 2010 la o reuniune oficiala a OSCE in Kazahstan, presedintele Basescu se afla in imposibilitatea de a-si exercita atributiile de sef al statului la ceremonia de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei organizata la Bucuresti.
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
Cheltuirea acelor bani fara punerea lor la loc a fost o eroare de decizie Intr-un interviu acordat HotNews.ro in februarie 2010, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a afirmat ca banii au fost cheltuiti legal, insa "problema este ca exista in stoc o lichiditate, in trezorerie, care a fost cheltuita si nu a mai fost refacuta".
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Ministrul transporturilor Radu Berceanu a deschis sambata show-ul Otopeni Air 2010, ocazie cu care ministrul a pilotat un avion Cessna.
"Eforturile noastre de ajustare fiscala din restul anului 2010 vor fi sustinute de pachetul de ajustari adoptat recent (reprezentand 4,6% din PIB pe baze anuale)", se arata in scrisoarea suplimentara de intentie la acordul stand-by semnat de Romania cu FMI.
Ministerul Finantelor Publice a transmis Senatului o scrisoare-cadru privind metodologia de elaborare a proiectelor de buget pe 2011, limita inclusa in aceasta fiind de 86.546.000 de lei, cu 4,42% mai putin decat bugetul pe anul 2010, care a fost de 90.546 de lei.
80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Un raport incendiar al Camerei de Conturi Dolj referitor la activitatea Primariei Plesoi pe anul 2010 a scos la iveala razboiul pe viata si pe moarte intre fostul primar Ion Ionescu, in prezent consilier local, si actualul edil-sef, Vasilica Crisu.
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
google-analytics.com